Как да изхарчите 36.6 милиона долара за 6 коли? Bugatti има отговор!

За никой не е тайна, че автомобилите които Bugatti произвежда са специални и разбира се това идва със специална цена. Под специална имаме предвид висока, а под висока имаме предвид много висока. На снимката над този текст виждате шест автомобила с обща цена 36.6 милиона долара, пишем го така защото ако го напишем с всички цифри започваме да се объркваме и ние.

Започваме от дясно със синьото Bugatti Chiron Pur Sport, което е лимитирано до 60 броя, всяка с цена от 3 милиона долара, за разлика от обикновеният Chiron, то Pur Sport е насочен повече към удоволствието към шофирането и по-конкретно по-високата скорост в завоите.

Следващо е Bugatti Centodieci, като тук произведените бройки са едва 10 в чест на Bugatti EB110, а всяка кола разполага с 1500 конски сили от W16 мотор и различен дизайн от този който сме свикнали да виждаме. Цената – само 10 милиона долара.

Номер три е Bugatti Super Sport 300+, което държи рекорда за серийна кола с най-висока максимална скорост от 304 мили в час или 486км/ч. Във времето ще бъдат произведени общо 30 автомобила, а всяка е с цена от 3.5 милиона долара.

Следващото Bugatti, името на което може да се произнесе само с няколко възела на езика Chorion La Voiture Noire е произведно само в един екземпляр с цена от 11 милиона долара.

Стигаме и до предпоследният автомобил, който отново е насочен към изживяването на писта, а именно Bugatti Divo с цена от около 5.8 милиона долара и отново 1500 конски сили, които се справят по-добре в завой, отколкото по права линия.

На последно място виждаме най-обикновеният от тези базирани на Chiron модели, но със сигурност и най-евтиният от тези със скромната цена от 3.3 милиона долара за които получавате Chiron Sport. Сигурно има и по-добри начини да похарчите 36 милиона долара, но и този ни харесва.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *