Последни тестове за новото BMW Серия 1

Все още маскирани предсерийни автомобили от третото поколение на BMW Серия 1 се подлагат на редица тестове на полигона на BMW в Мирамас, Южна Франция.
За първи път най-малкият автомобил на компанията ще се предлага с предно предаване, a опционално ще можете да поръчате и интелигентното задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Баварците обещават значително редуциране на недозавиването, което е типично за автомобилите с предно предаване. За това помага познатата ни от BMW i3s технология ARB (ограничител на приплъзването на задвижването), която сега празнува премиерата си в автомобил с двигател с вътрешно горене. Този трансфер на технологии от марката BMW i към основната марка BMW осигурява значително подобрение на сцеплението и позволява значително по-фин и бърз контрол, заявяват от BMW.

Промените продължават и в интериора на “единицата”, благодарение на новата архитектура с предно задвижване с напречно монтирани двигатели и ниския среден тунел в интериора, мястото в купето е увеличено, като най-голяма разлика ще намерят пътниците на задната седалка. Мястото в багажника също е нарастнало и вместимостта му е увеличена с 20 л до 380 л.
Очакваме представянето на модела през месец септември, а до тогава ние ще ви информираме за всички новости околко модела.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *