Фолксваген Фолкорен събор Узана 2020 (ГАЛЕРИЯ)

Може би си спомняте последното автомобилно събитие преди пандемията на което ви заведохме виртуално, а именно VW Club Fest 2020. Ето че и след като мерките относно Covid-19 започнаха да отпадат, отново ще ви направим съпричастни към събитие организирано от Клуб на привържениците на VW в България. Традиционно последният уикенд на месец Август, местността Узана в близост до Габрово е домакин на Фолксваген Фолклорен събор, събитие за любителите на немските автомобили и българският фолкор.

Ние от Трета Скорост с радост посетихме събитието, направихме доста снимки и дори взехме участие в офроуд обиколка на местността, нищо че не бяхме с автомобил от немската марка.

Макар че събитието беше ориентирано към автомобили от VW Group, по поляните можеше да се видят автомобили от всякакви марки, както и такива под прикритие, като този на снимката по-долу.

Програмата беше разнообразна, като включваше теглене на въже, забиване на пирони с тесла, хвърляне на кръстачки,  различни танцови ансамбли, нестинарски танци и гайдари.

Най-важната част от програмата хората, както тези които бяха дошли като публика, така и всеки един отделил време да докара и покаже своя автомобил.

Колкото и да ни се иска, няма да можем да ви разкажем за всеки един автомобил по отделно, но се надяваме това да направят снимките, които успяхме да направим в съботния ден. Част от тях може да видите тук, а всички ще намерите в нашата фейсбук страница Tretaskorost.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *