Audi А1 Citycarver: Allroad версията на А1

Изненадващо от Ауди представиха повдигната версия на А1 и още по-изненадващо тя носи името Citycarver, а не Allroad както сме свикнали до момента. От Ауди представят модела като най-добрия от модела А1 и го описват като идеален както за града и магистралата, така и за малко по-лоши пътища.

Citycraver е по-висока от обикновената А1-ца с 35мм, а джантите започващи от 16 цола и стигащи до 18 добавят още няколко милиметра предимство. Отвън разлики можете да откриете в предната и задната броня, които имат допълнителни защитни елемнти в долният си край придаващи малко по-агресивен вид на модификацията. Поглеждайки отстрани можем да видим и нови пластмасови вежди на калниците и пластмасови прагове, отново подобряващи визията на колата.

В интериорът разлики спрямо нормалният модел няма с изключение на няколко панела около въздуховодите, централната конзола  и дръжките на вратите боядисани в цвета на колата. Официално няма информация с какъв двигател ще се продава новото Ауди, но най-вероятно това ще бъде 1.4-литровият TFSI разполагащ с 200 конски сили. Продажбите започват през Август, а първите доставки могат да се очакват есента на тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *