Audi A3 Sedan 2021 бе показан официално

Малко след като от Audi показаха как ще изглежда класическото А3 през следващите няколко години, ние решихме да направим рендър на това как ще изглежда седановата версия и гледайки официалните снимки от немската марка, май сме били много близо до истината. Новата А3 Sedan вече е по-технологична и с променен дизайн от предшественика си.

Ако сте чели предишната статия за хечбек варианта, то тази няма да се различава много с информацията по очевидни причини, но последното поколение на малкият седан от Инглощат пристига с дизайн с по-остри линии, променени фарове, нова броня и решетка заемаща по-голямата част от нея. Отзад също има разлики с предшественика си, като например стоповете, бронята и дифузьорът който вече няма дупки за ауспуси, освен при най-мощните версии.

Може да забележите най-много промени в интериора, който е взаимстван от по-големите А8/А6. Разполагате с два дисплея, един на централната конзола с големина 10.1 инча и един пред водача който стандартно е 10.3-инчов, но срещу доплащане може да получите и малко по-големият 12.3-инчов. Освен това може да видите и представеният в Голф 8 минималистичен скоростен лост с технология shift-by-wire. Освен това разполагате с всички технологии от последно поколение и системи за безопасност.

Както и при седана и тук най-вероятно ще видим 1.5-литров бензинов мотор със 150 конски сили с възможност за mild-hybrid задвижване, 1.0-литров със 110 конски сили и 2.0-литров дизелов със 116 или 150 коня. Те ще могат да се оборудват със 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенна автоматична.  За сега тези модели ще се предлагат само на предно, но няма да отнеме време докато бъдат представени и Quattro варианти, като най-мощният от тях се очаква да бъде 2.5-литров бензин в седанова версия на RS3. Също така два Plug-In хибрида ще пробият своя път с 1.4-литров бензинов мотор и 6-степенна DSG кутия и електрически мотор. Цени все още не са ясни, но и производството на автомобилите не е започнало, така че ще трябва да изчакате малко, за да си купите компактния седан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *