Dacia показа новите Logan и Sandero

Dacia е марка доста популярна в нашата страна, дали поради ценовата си листа, дали поради връзката и с нашата северна съседка или двете взети заедно, не знаем. Но пък знаем, че от румънско-френската компания показаха как ще изглеждат моделите Sandero и Logan през следващите няколко години.

Новото поколоние Dacia e изцяло взаимствало своята платформа от показаното по-рано Renault Clio, макар на външен вид автомобилите да не споделят много прилики. Хечбекът Sandero е с нов по-модерен дизайн както може да видите от снимките, като заедно с него бе представена и версията Stepway. Нови са и светлините в предната и задната част, като тези отпред имат интересни дневни светлини напомнящи доста на тези в Lamborghini и по-конкретно Hurracan.

Както споменахме по-рано, обновен е и седанът Logan, който освен новите светлини и дизайнерски промени във външния вид, вече е станал и по-дълъг, което респективно означава повече място в интериора за пътниците. Освен да кажем какво виждаме от снимките, не можем да кажем нищо повече поради това, че официалната премиера на новите модели е на 29 септември и тогава ще видим какво още са ни подготвили от компанията. Най-вероятно тогава ще видим и новият интериор, който от снимките които виждаме изглежда ще има таблет, монтиран в средната част на таблото, а не интегриран в централната конзола както до сега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *