Manhart напомпа Audi RSQ8 до почти 900 конски сили

Audi RSQ8 е по-малкият брат на Lamborghini Urus, но както виждаме с правилната намеса на експертите от Manhart, RSQ8 расте бързо и надминава доста очаквания. Освен по-мощeн, един от най-красивите SUV-та на марката се е сдобил и с нов бодикит, придаващ нужната агресивност, която се очаква от автомобил мощен почти 900 конски сили.

Карбонови раздувки на 4-те калника, карбонов преден капак с отвори за охлаждане, карбонова добавка на бронята, карбонови прагове, карбонов заден дифузьор, карбонов спойлер над багажника и общо взето карбон навсякъде. Получавате и 23-инчови джанти, по-ниско с 30мм окачване, както и по два големи овални накрайника от двете страни на задната броня. Освен това от комапнията разкрасяват и интериора, където повечето елементи са облечени с кожа и алкантара.

Може би най-важните промени са тези под капака, където 4.0-литровият V8 е получил по-големи турбини и куп други промени, които позволяват максимална мощност от 887 конски сили и 1080 нютон метра, предавани към преработена 8-степенна кутия към 4-те колела посредством quattro системата на Audi. Всички тези промени си имат и своята цена, от компанията ще преработят едва 10 броя, като всеки един от тях ще има цена от 280 хиляди евро.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *