Porsche с българско участие на SEMA

SEMA Show събира десетки хиляди автомобилни ентусиасти всяка година по това време в Лос Анджелис още от далечната 1967 година, когато за пръв път се е състояло събитие от този род. На него може да намерите редица известни и не толкова известни производител на афтърмаркет аксесоари и тунинг части, както и автомобили направени с тях. Със сигурност и тази година ще е така, тъй като колите които ще бъдат представени надхвърлят себестойноста си двойно, тройно, че и повече но днес ще обърнем внимание на един специален автомобил.


А именно Porsche 944 с доработен пакет от Widerstandsfähig, американски осмак и 6-степенна кутия от Ауди. Българската намеса идва именно в дизайна на предницата на това 944, както и при създаването на скиците за истинският проект. Техен автор е Тони Димитров или Anqui Design, както е прякорът му в тези среди. Тони се занимава с дизайн и виртуален тунинг от 2011 година и ето че няколко години по-късно първият реален проект вече е налице. Всъщност собственикът на Porsche-то вижда клип в Youtube каналът на Тони и се свързва с него за съвместна работа. Година и половина след това и няколко рендъра на Тони, които показват как точно ще изглежда Porsche-то в завършен вид, можем да видим реализираните идеи на изложението SEMA.

Следващият проект по който двамата работят съвместно е жълто Porsche 986, отново с wide bodykit, a Тони ни изпрати рендъра който той е направил и снимка от работния процес. Ако искате да се запознаете повече с работата на Тони може да го намерите във Facebook или да видите как се случва магията в неговият YouTube канал.

One thought on “Porsche с българско участие на SEMA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *