Volkswagen Golf 7 със задно и V8?! (ВИДЕО)

Да, прочетохте правилно! Задно предаване и V8 мотор във Фолксваген Голф 7. Дори и да не се интересувате особено от автомобили, тази комбинация няма как да ви звучи правилно за дрифт, при положение че най-големият мотор който се слага в Голф 7 е 2.0-литров бензин с 300 конски сили и задвижване на четирите колела.

По дрифт пистите рядко се вижда многообразие от автомобили и това не е нещо изненадващо при положение, че автомобилите които са с подходяща база не са толкова много. Ето че финландците осъществили този проект са взели добре позната база от гледна точка на 4.0-литров V8 мотор и задно задвижване директно взети от BMW, но пък изненадваща външност в лицето на купе от Volkswagen Golf Mk7.
Под интересна нямаме предвид големи раздувки, огромни джанти и пет различни цвята със стикери на споносори, дори обратното. Колата е така нареченият sleeper или по-друг начин казано външен вид на обикновен автомобил, но с големи промени  под капака, а тук дори и повече. Стига толкова обяснение от наша страна, изгледайте клипа и споделете вашето мнение в коментарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *